Alex Brafa - umetnik - dela


UMETNOST IN OKOLJE

Alex Brafa, dela


Ognjena dežela, Sicilija,
s plameni, ki gorijo na ničemer


Konj


Labod


Motorist z motociklom


Srce


Zmaj


Dva ljubimca plešeta
in zmešajte


Angel


Profil


Skupina ljudi, ki nekaj počne
nezakonitega (kadilec ganja) in posredovanja
policista


Jazbečar


Hidra


Znamenit lik praznovalca
risanka zmajeva žoga


Hudič


Ladja, ki pluje

POGLEJTE KURIKULUM ALEX BRAFA

Če ste umetnik in želite svoja dela objaviti na tej spletni strani, pišite na naslov [email protected]


Rodil sem se leta 1965 v Milanu in študiral na Liceo Artistico in nato na Akademiji za likovno umetnost Brera v Milanu.
Sodeloval sem na številnih skupinskih razstavah in razstavljal na samostojnih razstavah v Italiji in v tujini.
Živim in delam v Milanu, moj studio se nahaja na naslovu P.zza A. Fusina 2.

Salento-danski, ukvarjam se s poezijo in slikanjem / ilustracijo, mešanjem literarnih referenc in otroških lastnosti - psihe, mita, basni, pravljične mize, zgodbe in notranjih raziskav.


Alex Brafa - umetnik - dela

Toată lumea artei şi-a dat întâlnire la Bruxelles la sfârşitul lunii ianuarie, în marea hală industrială Turn & Taxis , al cărei okrasite fost în asce in a sub semnul modernităţii. Aspekt întinerit al acestui Salon ima tradicionalno tradicijo.

Plague tot fost etalate operele de artă cinetică ale lui Julio le Parc, ofinind ali signalna svetilka in barva. Argentinianul, v varstă de 88 de ani, praznovanje Acesta de BRAFA, după e fusese omagiat v Parizu v 2013, Palais de Tokyo, in in Statele Unite la sfârşitul anului 2016, Pérèz Museum, şi-a instalat singur piese

La fiecare ekstremiti aleilor, două mari sfere albastre şi roşii, făcute dintr-o mulţime de mici pătrate suspendate pe fire, iar la intrare, o mare ţintă rotundă, din benzi multicolore au servit de inspiraţie ansamblurin decuri vizitatorii au pozat pentru a fi prinşi în acest joc al perspectivelor.

Tapiserija Frumoasa Milefiori de la De Wit Fine Tapiserije

Pe cele trei imense alei au fost amplasate month şi scaune cât vedeai cu ochii pentru marele Dineu de Gală skrbi za predhodno otvoritev tirgulujev, ki skrbi za 1.800 vabljenih: lokalni kolektorji, dar şi din restul Europeani.

Organizarea târgului a plecat de la acest omagiu cinetic, cu treceri scenografice in fotograf încadrând operele de artă din standuri, între spaţiile Dynamice şi ronduri de muşchi şi de flori. S-au remarcat galeriile italiene Chiale Fine Art, Il Quadrifoglio-Brun Fine Art, Robertaebasta. Ca şi în anii prior, pe podeaua mochetată în nuanţe de gri, standurile au propus ali serie de capodopere, cum ar fi două lucrări de Brueghel cel Tânăr, ocenite 2 milijona evrov, sau un Peisaj de secol XVI.

Paula Swinnen (Galeria Perrin), Masă cu viță de vie

Negustorul de artă parizian Xavier Eeckhout skrbeti, da se sărbătorit odloči za sodelovanje v programu BRAFA, izjavi za prvo mai bună ediţie datorită unei selecţii atente cu pomembne številke belgijskih kiparjev, mai ales animalieri, apreciaţi de public. Acen acest domeniu, al sculpturii animaliere, au fost vândute 16 din cele 21 de piese propuse, dintre care au fost de remarcat o pereche de Maimuţe kupite 55.000 eurov za uporabo zbirke luxemburghez, un Imoim de Alberic Colin, achiziţionat cu 70.000 de euro de un francez, dar şi o Panter din bronz de George Guyot cumpărată cu 35.000 de euro de către un londonez.

Piese Art Nouveau și Art Deco the Galeria Cento Anni din Brussels

Acelaşi je uspel l-au neregistrat galeriştii specializaţi v Artele Primitive, prezenţi nîmăr remarcabil la acest târg din Belgia, ţară reputată pentru colecţiile sale în acest domeniu. Din colecţia ga Didier Claës izvzeti iz avstralske kuge BRAFA 30 de piese excepţionale din Kongo. 15 dintre ele au fost vàndute cu preţuri între 4.000 ii 30.000 de euro încă din primele zile, iar una dintre operele majore, or Kipi Hembe, preizkušen v kolekciji Jacques Kerchache, cumpărată cu cinci ani în urmă de la Sotheby's, s preţul 500.000 de evrov.

Bust antik găsit pe fundul mării

Domen domeniul artei contemporane, tranzacţiile au fost la fel de active. Noul je prišel BRAFA, bruxellezul Rodolphe Janssen, expus în standul său, la cărui intrare s-au aflat 12 lopeţi, okrašen s blazonul lui Wim Delvoye (12.000 evrov), tablou de mari dimensiuni de Sean Landers, reprezentând imens Cerb (160.000 evrov), desene de Alechinsky od 50 do 60 let (približno 18.000 do 22.000 eurov) in 12 tablic, ki so na voljo na sliki. Léon Wuidar, rojen leta 1938.

Acelaşi je uspel, če ga je ustvaril Jan Fabre, de la Galeria Guy Pieters, izključi podnaslov Carnavalul morţilor (familia regală), la care preţurile au oscilat între 30.000 de euro pentru guaşe in 175.000 de euro pentru sculpturile-doprsni kip. Sumele se explică in prin faptul că în momentul dejansko slikovno se sešteje o mare preţuire la Muzeul Ermitaj.

Casetele Papei Pius na VI-lea

Standul Sèvres oferit artiştilor contemporani posibilitatea de a se exprima prin works made in cel mai mare cuptor cu lemne al manufacturii. S-au înegistrat şi aici rezultati bune. Vasul Rapin de Barthélémy Togo, fost achiziţionat cu 35.000 de euro, iar vasul Clermont al tânărului Nicolas Buffé, 35.000 de eurov. Marile modele au fost je predlagal 80.000 de eurov.

Zonan zona artei vechi, unde achiziţiile sunt Adesea mult ever previden, demararea a fost mai lentă. Au trezit interes deluje približno Portret de tânără de Edgard Maxence din 1908 sav Isus copil botezându-l pe Sf. Christophe de Maurice Denis (1920).

Doi leoparzi de Rembrandt Bugatti

Prezenţa picturesurii vechi a fost mai distă în acest an, fier oferită numai de câteva galerii, ca şi mobilierul de epocă, cele mai interesante explare find etalate în standul spectaculos al Galeriei Steintiz. Aceasta a optat pentru ali apologie a Barocului, cu statue, coloane şi o luxoasă etalare de piese din marmură, între auriturile rococo şi mobilier în stilul Ludovic to XIV-lea.

Alături de o profuziune de icoane aurite Muscovite iz sedemnajstega stoletja, s-au remarcat mari gotski oltar.

Greuze, Cap de copil, 1780, 90.000 evrov (Galeria Perrin)

La capitolul Pictură, au putut fi admirate lucrări de Bernard Buffet, Delvaux, Jenkins, Alechinsky, Mathieu, Arman, Riopelle, Dubuffet, Chagall, cărui acuarelă Krog pospešiti vândută de Preşedintele BRAFA, Harold t'Kint de Roodenbeke, nagrada v višini 350.000 EUR.

Delikat tablou de Greuze, reprezentâ in a Cap de copil, 1778 din, da bi ocenili 90 milijonov EUR

Femei şi păsări de Miro, o tehnică mixtă pe pânză, leta 1946, je ocenil na 3 milijone evrov.

Hercule și leul din Nemeea, pripiši mu Jan van Tieghem sau Cornelis Tons

Nu poate fi trecută cu vedea Vioara de bronz de Arman (150 de mii de euro) sau Violoncelul fixat pe pânză, de acelaşi artist liric francez, din 1962 (340.000 evrov).

Galeria Stern Pissarro din London in adus un luminos Riopelle, z naslovom Antibes (1966) cena 180.000 evrov.

Galeria Brenske din Monako za propus un mic "spominek" de Richter, din 1995, 150.000 evrov.

Tam Galeria Fleury dominat ali imensă skulptura v ghips de Zadkine, Homo Sapiens, reprezentând, de fapt un cuplu, piesă ce provine din colecţiile Muzeului de Artă din Philadelphia.

Trei Picturi de Renoir aust oferite the 790, 650, respective 625 de mii de euro.

Impunătoare kiparstvo de Dubuffet

Desigi desigur, de neratat au fost, nudurile suprarealiste în ulei şi acvaforte ale lui Paul Delvaux de la Galeria Oscar De Vos, cel mai pomembno, Plima Sirenă, din 1950, ocenite 600.000 de evrov

Pe aleile de la BRAFA pot fi întâlniţi şi monştri, cum ar fi cel care a înghiţit-o pe Margareta de Antiohia şi pe care Sfânta îl poartă triumfătoare pe un platou. Această figurina v argintnem auritu, realizacija iz Nürnberga v 1629 de Georg Koler, poate fi întoarsă şi rochia ei bogat decorată, amplă, evazată devine ali cupă în care se poate pune vin. Acest tip de obiecte în vogă v šestnajstem in sedemnajstem stoletju, fost produs întâi la Nuürnberg şi apoi în toată Nemčija. Cel mai Adesea, personajul so în mâinile ridicate deasupra capului un mic gong. Bilo je folosit la petrecerile de nuntă, când mirele şi mireasa trebuiau să bea simultan din două cupe.

Juan Miro, Femei și pasăre noaptea

Zanimivo urarstvo. Jacques Nève este avtorul unui Pendul mysteros din 1890. 75 de mii de euro este preţul unei senzuale figure din bronz care susţine elegant un un orlogiu într-o sferă. Misterul stă în mecanismul figurii, negujte ali redite.

Jacques Neve, Skrivnosti Pendul

Trei himere veghează la picioarele unei Pendule misterioase din secolul do XIX-lea, datorată ga geniului Jean Eugène Robert-Houdin, dragi fost şi ceasornicar, şi čarovnik. Cadranul, prozoren, este aşezat pe o coloană de cristal, de asemenea transparentă, niciun mecanism nefiind vizibil.

Alături, Phoenix Ancient Art (Ženeva) adus opera ale arheologiei clasice, dintre care amintim numai un Prejemnik din sticlă roman, vândut încă de la începutul târgului cu câteva sute de mii de euro, şi o minunată Statueta cicladică, datată 3500-3000, din marmură, achiziţionată cu kuga 500.000 EUR.

Jean Eugene Robert-Houdin, Pendula cu trei mistere, 1850

N-a trecut neobservată ali kiparstvo Galeria Monbrison do unui Şaman zburător inuit, približno 12 centimetrov, lucrată na fildeş de Alasaka obţinut dintr-un dinte de leu de mare. Rezultat: o človeški figuri se preoblikuje v peš. Idol marin je purta la centură, vreden 18.000 de EUR.

Vera in svetloba Arturo Martini

Galeria catalană Bagot Arquelogia predstaviti a Doprsni roman găsit pe fundul mării, devorat de bacterii ii microorganisme marine care au transformat suprafaţa marmurei de Carrara într-o poroasă materiali. Piesa a fost vândută imediat, cu un preţ care n-a fost dezvăluit.

Marea Sirenă de Paul Delvaux v Galeria Oscar De Vos

ALI Mască egipteană din bronz şi alabastru, din A Treia perioadă Intermediară, znaša približno 7.500 de EUR.

Masca din bronz și alabastru din A treia perioada Intermediară

Domen domeniul antikariatului, s-au remarcat două superbe Casete ale Papei Pius al VI-lea, iz leta 1780, furniruite cu 40 de esenţe de lemn, cu aplicaţii de bronz cizelat şi aurit, oceniti la 130.000 de EUR.

Sfânta Margareta de Antiohia

Au urmat sculptura antikă, designul, covoarele, între care splendid piese turceşti şi persane la Galerija Vrouyr din Anvers, şi baker, unele, cum au fost cele de la Galeria Montanari, datând din secolul al XVI-lea până în secolul XX, mai ales penru oglinzi de perete, bijuterii ii porţelanuri, tapiserii, de la Lepe tapiserije De Wit tam Zelenjava din secolul XVII, predvideno 115 milj evra, in un Millefiori (58.000 €).

Sfântul Anton pe tron, 1480

O altă piesă excepţională a fost o Masă sculptată cu motivul strugurilor şi viţei de vie, cu picioarele din bronz, de Paula Swinnen, 2016, Philippe Heim.

Să amintim şi un preţios pian in micromozaic din 1790, cu fluture şi porumbei (300-400 de mii de euro) in patru scaune veneţiene din secolul XVII al căror preţ nu a fost afişat. Ambele piese s-a aflat la Umetnost Quadrifoglio-Brun.

Rakovica Bernard Buffet

Nu preko trece cu vedea prezenţa ga Hergé. A Tintin v Tibetu (1959) de la standul belgian Galerija lepih stripov fost je ocenjen na 320.000 eur, letno ali serie de matriţe de gravură, 1.000 eur. Să amintim că în luna noiembrie a anlului trecut o planşă, Oameni pe lună, 1954 din, rekordnih 1,5 milijona evrov.

Verdura de De Wit Fine tapiserije iz Mechelena


Alex Bailey

Alex Bailey , Angleški umetnik in performer, rojen v Birminghamu, živi in ​​dela na Dunaju. Fotografijo je študiral na univerzi Falmouth (2006–2009) in magistriral iz likovne umetnosti na inštitutu Sandberg v Amsterdamu (2012–2014). Med njegovimi različnimi interesi je humor, zasnovan v razširjeni narativni dimenziji in naslovljen prek različnih medijev: stand up, besedila in slike, performans, kiparstvo in javno ponižanje. Leta 2012 je bil rezidenčni umetnik v galeriji South London in New Art Gallery Walsall. Knjige je objavil Ena in končano in Iskanje Nje. Med njegovimi najnovejšimi projekti je komisija za radijsko delo, Oddajnik, za Perforo 13, ki jo je kustosila Anne Szefer Karlssen, in deluje za Fusiform Gyrus v galeriji Lisson v Londonu, ki jo je kustosal Raimundas Malasauskas. Alex Bailey je bil tudi profesionalni nogometaš nogometnega kluba Aston Villa.

Alex Bailey je umetnik in izvajalec, rojen v Birminghamu v Veliki Britaniji. Živi in ​​dela na Dunaju. Diplomiral je iz fotografije na univerzitetnem kolidžu Falmouth (2006 - 2009) in magistriral iz likovne umetnosti na inštitutu Sandberg v Amsterdamu (2012–2014). Njegova zanimanja se med drugim nanašajo na humor v razširjeni obliki pripovedovanja zgodb, do česar se je lotil skozi različne medije, kot so stand up, javno ponižanje, besedilo, podoba in kiparstvo. Leta 2012 je bil umetnik, rezident galerije South London in New Art Gallery Walsall. Knjige je objavil Ena in končano in Iskanje Nje. Njegov najnovejši projekt vključuje naročeno radijsko igro "oddajnik" za Perforo 13, ki jo je kustosinja Anne Szefer Karlssen. Fusiform Gyrus v galeriji Lisson, London 2013, kurator Raimundas Malasauskas. Alex Bailey je čas kot profesionalni nogometaš preživel tudi v knjigah Aston Ville.


Elica Balla


Umetniške predstave / sejmi

Art Basel Miami Beach
Kongresni center Miami Beach - Miami Beach FL, ZDA
12/04/2003 – 12/07/2003
Zastopa: Galerija Kevin Bruk - 3900 B NE 1st Avenue - Miami FL, ZDA

Skupinske razstave

Povabilna razstava slikarstva in kiparstva
Ameriška akademija za umetnost in pisma - New York, New York, ZDA
2000

Samonapotitev dlakave podlakti
Feature Inc. - New York, New York, ZDA
2000

Odpri vrata oddelka za stroke Hal
Feature Inc. - New York, New York, ZDA
2000

Razstava novoizvoljenih članov in prejemnikov priznanj in nagrad
Ameriška akademija za umetnost in pisma - New York, New York, ZDA
2000

Nož
Electraslip - Chicago IL, ZDA
2000

ANP: Ni Lear
Umetniški proces - Pariz, Francija
2000

Iowa Artists 2000
Umetniški center Des Moines - Des Moines IA, ZDA
2000

Bit za bitom: Slikarstvo in digitalna kultura
Galerija Numark - Washington DC, ZDA
2000

ANP: Ni Lear
Bronwyn Keenan - New York, New York, ZDA
2000

Alex Brown - Huma Bhabha
M du B, F, H & g - Montreal QC, Kanada
1999

Risbe
Feature Inc. - New York, New York, ZDA
1999

Puding
Feature Inc. - New York, New York, ZDA
1998

Odpre se
M du B, F, H & g - Montreal QC, Kanada
1998


Alex Brafa - umetnik - dela

Pozdravljeni, moje ime je Alessio, aka Alex Emme, za umetnika se imam bolj kot za pravega fotografa, saj morate biti v tem delu tako eni kot drugi, da boste kaj spremenili. Na tej strani boste videli nekaj mojih del, posneti sem ter tja po svetu Kakovost ni odlična, vendar obstajajo vse povezave, ki vas bodo pripeljale do boljših posnetkov (na primer facebook ali twitter).

Vedno delam v dvoje, s partnerjem Luco, od enega samega poldnevnega dogodka do poroke ali celotedenske reportaže (dva fotografa ne pomenita dražjih, ampak boljše posnetke, ker dvojni posnetki).

Leta 2003 sem diplomiral na znanstveni gimnaziji in sem se skoraj takoj lotil fotografske kariere z nakupom prvega refleksa, nato sem sledil več osnovnim in nadaljevalnim tečajem za fotografe, medtem pa sem delal kot reklama za več podjetij tudi v tem sektorju, že dve leti delam kot profesionalni fotograf s svojim partnerjem Luco (10 let profesionalni fotograf, diplomiral na italijanskem inštitutu za fotografije v Milanu).


Video: Объяснение каналаAlex Dreams


Prejšnji Članek

Ali lahko gojite seme kupljene paprike v trgovini: nasveti za sajenje kupljene paprike v trgovini

Naslednji Članek

Fotografija metle metle